In de afgelopen jaren zijn er flink wat iMacs bij mij over de werkbank gegaan. Veel met videokaartproblemen en een groot aantal voor onderhoud en upgrades. Bij het “fixen” van de videokaart¬† hoort ook een grote schoonmaak. De iMac’s die vooral binnenkwamen waren modellen van 2009 tot en met 2011. Dit zijn de dikke modellen die je redelijk makkelijk uit elkaar kunt halen voor onderhoud. Wat je zoal tegenkomt in deze modellen is onvoorstelbaar. Het is dan ook geen wonder dat veel van deze iMacs te veel lawaai maken of te heet worden. Er zit vaak een dikke deken van stof in.

Bekijk de foto’s om de voor en na situaties te kunnen onderscheiden. Aan de hoeveelheid stof kun je het verschil wel ontdekken.

2 reacties

  1. Hallo
    Ik zit met een probleem waar ik niet uitkom ,het betreft een iMac uit 2009 die blijft hangen in het recovery waardoor hij op dit moment niets meer doet.
    Ik heb al van alles geprobeerd maar kom er niet meer uit . Ik wil er een ssd in plaatsen dat lukt maar hij wil niets installeren want hij geeft een foutmelding maar kan de fout niet ontdekken .
    Kunt u mij misschien helpen om dit op te lossen , bij voorbaat dank.

Geef een reactie

Je email adres wordt niet gepubliceerd. Required fields are marked *

Post comment